Este nevoie de prezenta dumneavoastra. Nu este nevoie de vreun cadou, asa ca puneti jos telefonul si tuliti-o (dupa ce cititi acest articole extrem de informativ, bineinteles!).
Darul de interactiune umana fata-in-fata este al dumneavoastra si il meritati. Desigur, distanta acoperita multumita tehnologiei de varf din zilele noastre s-a redus considerabil; si totusi, in mod paradoxal, aceeasi tehnologie ne-a distantat fata de cei pe care ni-i dorim sa ii avem aproape.
In alte cuvinte, ne aduce mai aproape de Ed si Ted din Peru sau respectiv din Cebu, dar ne indeparteaza de Ned dupa ce nu am fost de acord cu ceea ce a ales sa bea la barul din zona. Am prefera sa dam „like” unei poze pe Facebook cu un caine care „conduce” o masina …in Madagascar!
Era un tanar pe Facebook,
Care i-a spus lui Tommy: „Doar o sa ma uit.”
Dar Tom s-a enervat,
Cat timp el pagina a rulat,
Pentru toate cele 5 ore care pe care le-a pierdut.
Singurul lucru pe care o persoana ce va iubeste il vrea la schimb
Puteti sa tineti fizic in brate un laptop sau un smarthphone, la fel precum ati tine in brate un copac sau o persoana. Incercati sa nu radeti! Totusi, imbratisarea tehnologei nu creeaza aceleasi beneficii care duc la emanarea de endorfine in creier, precum ar face-o imbratisarea unei persoane (sau chiar imbratisarea unui copac).
Totodata, este mult mai usor sa ne intelegem cu oamenii atunci cand ne aflam fata-in-fata: intonatia cuvintelor, limbajul corporal, detectarea starii, minciunile. Prin comunicarea efectuata prin mesagerie sau convorbiri telefonice, intr-o masura mai mica, lucrurile se pot incurca, ducand la aprinderea temperamentelor intr-o secunda.
Aveti grija la auto-corectare; unele relatii s-au sfarsit datorita unor neintelegeri cauzate de aceasta. Dar daca se intampla sa trimiteti unele mesaje persoanelor gresite! Rauri de scuze!
Apoi, mai sunt si emoticoanele, acele fete galbene care portretizeaza fericirea, tristetea, furia, incitarea si mai nou exista simboluri, gesturi din maini si chiar si steaguri.
Conform Emojipedia, exista 1 394 de emoticoane normale, 435 emoticoane modificate, 22 de secvente dar cea mai des folosita in 2015 a fost fata care rade.
Cu toate acestea, intr-un mod destul de ironic, emoticoanele pot fi si au fost folosite de persoane care nu simteau niciun fel de emotie in momentul in care le trimiteau.
In ceea ce priveste interactiunea umana, legatura formata fata-in-fata (si/sau corp-la-corp!) este echivalenta cu folosirea liftului iar interactiunea tehnologizata este echivalenta cu folosirea scarilor.
Puteti interactiona in mod electronic la inceput, dar mai devreme sau mai tarziu, toate informatiile trebuie traduse intr-o prezenta fizica. Relatiile la distanta (LDR) sunt un exemplu perfect. „Relatiile la distanta nu sunt mai predispuse la despartiri decat relatiile normale,”, spun statisticile.
Astfel, este nevoie in medie de 4 luni si jumatate pentru ca o relatie la distanta sa se destrame, dar numai 40% dintre acestea ajung in aceasta situatie.
Scopul principal al unei astfel de relatii este ca persoanele implicate sa se intalneasca la un moment dat, dupa o perioada de timp necunoscuta. Asta ar putea insemna intre o data la fiecare 4 seri pana la o data pe an, uneori chiar mai mult.
Haideti sa ne axam pe ceea ce este tangibil – prezentarea unui cadou sau banilor. Cumpararea unui cadou nu este un lucru esential dar poate ajuta in cazul partii „absenta face ca inimii sa ii fie dor” din cadrul relatiilor interpersonale.
Cu toate acestea, cadourile nu pot inlocui niciodata legatura emotionala si spritituala dintre oameni. Ele sunt doar adaosuri pentru acea legatura, precum vitaminele administrate in tandem cu un stil de viata si o dieta sanatoase.
In mod normal, daca exista un schimb de bunuri materiale si/sau bani pentru timpul petrecut sau pe alte activitati, ar rezulta o tranzactie economica sau de afaceri si ar fi absurd sa gandim altfel. Pentru orice altceva, exista MasterCard!
Prietena lui, Ann, este o scumpa,
Adanc in buzunarele lui trebuie sa ajunga
In club fara sampanie,
Si pentru ca el sa nu ajunga in ploaie,
Rob trebuie o implore.
In esenta, iubirea, in diversitatea formelor ei, se reflecta in timpul petrecut si in amintirile impartite cu una sau mai multe persoane. Tehnologia este un plan de rezerva sau un inlocuitor iar obiectele materiale sunt un supliment pentru starea adevarata, de baza. Iubirea este:
O forma
De
Existenta
A vietii.
Foarte bine structurat articolul, cu informatii clare si utile. Am aflat despre diversele tipuri de cazare disponibile in zonele rurale si activitatile pe care le poti face acolo. Este o sursa excelenta de inspiratie pentru o vacanta autentica.
Am aflat multe lucruri noi din acest articol despre turismul rural. Este impresionant cum sunt promovate comunitatile locale si produsele traditionale. Voi incerca sa vizitez cat mai multe dintre aceste locuri minunate prezentate in articol.
Articolul este foarte interesant, oferind informatii utile despre turismul rural in Romania. Imi place cum sunt prezentate locurile frumoase de vizitat si activitatile pe care le poti face acolo. Va recomand sa cititi acest articol daca doriti sa descoperiti frumusetile tarii noastre.
Sunt impresionat de nivelul de cercetare pe care autorul l-a depus pentru acest articol. Este evident ca s-au facut multe ore de documentare si analiza pentru a aduce informatii atat de relevante si actualizate. Recomand acest articol tuturor celor interesati de subiect.
Am fost surprins de informatiile prezentate in acest articol. Nu stiam ca exista atat de multe aspecte de luat in considerare in acest domeniu. Autorul a reusit sa explice intr-un mod clar si concis toate acestea, facand articolul usor de urmarit si de inteles.
Acest articol este foarte interesant si bine documentat. Imi place cum sunt prezentate argumentele si concluziile, care sunt sustinute de dovezi solide. Este o lectura obligatorie pentru oricine doreste sa inteleaga mai bine subiectul abordat.
Este evident ca autorul a depus efort in cercetarea si documentarea subiectului, lucru care se reflecta in calitatea informatiilor prezentate. Articolul m-a facut sa reflectez asupra propriilor mele practici si sa iau in considerare noile perspective prezentate.
Mi-a placut modul in care au fost prezentate exemplele si studiile de caz in articol, care au adaugat credibilitate argumentelor prezentate. De asemenea, am apreciat faptul ca s-au oferit solutii si recomandari practice pentru situatiile discutate.
Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa prezinte informatiile intr-un mod clar si concis, facandu-l usor de inteles pentru cititori.
Felicitari autorilor pentru munca depusa in realizarea acestui material educativ si motivant. Am invatat multe lucruri noi si am acum o directie mai clara in ceea ce priveste evolutia mea pe plan personal si profesional.
Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca m-a inspirat sa-mi setez noi obiective si sa-mi planific mai eficient activitatile zilnice. Recomand cu caldura tuturor celor care isi doresc o crestere personala si profesionala.
Am fost impresionat de diversitatea subiectelor abordate in articol, de la tehnici de comunicare eficienta pana la strategii de management al timpului. Aceste informatii sunt valoroase pentru oricine doreste sa-si optimizeze performanta.
Articolul de pe acest link vorbeste despre importanta dezvoltarii personale si profesionale, oferind informatii utile si sfaturi practice. Este un ghid util pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si sa-si atinga obiectivele.
Ma bucur ca am gasit acest articol, deoarece mi-a oferit informatii importante despre cum sa-mi organizez o vacanta in Romania. Am descoperit noi locuri pe care vreau sa le vizitez si am aflat detalii interesante despre obiceiurile locale. Recomand tuturor sa citeasca acest articol pentru a afla mai multe despre frumusetile tarii noastre.
Articolul este foarte util pentru cei care doresc sa afle mai multe informatii despre turismul in Romania. Autorul prezinta intr-un mod clar si concis cateva idei principale despre atractiile turistice din tara noastra, precum si modalitatile de transport disponibile. De asemenea, sunt prezentate si cateva sfaturi practice pentru cei care planuiesc o excursie in Romania.
Felicitari autorului pentru munca depusa in crearea acestui articol! Am apreciat modul in care au fost prezentate informatiile si structura textului care m-a ajutat sa inteleg mai bine subiectul abordat.
Este impresionant modul in care autorul a abordat subiectul, oferind argumente solide si exemple relevante pentru sustinerea ideilor prezentate. Articolul m-a facut sa reflectez mai profund asupra temei discutate.
Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a oferit o mai buna intelegere a temei discutate. Am gasit multe informatii noi si utile care m-au captivat de la prima citire.
Articolul este extrem de interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa transmita informatiile intr-un mod clar si concis.